Onze naturisten (F.K.K.)camping met 25 plaatsen, is opgericht in 1993. De camping is gelegen in het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap ongeveer 2 kilometer ten noorden van Groede. Daarnaast hebben wij ons agrarisch bedrijf. We telen voornamelijk granen en mais. Op aanvraag geven wij rondleidingen en kunt u genieten van de natuur en van het leven bij de boer.

De ligging van onze camping is uniek, grenzend aan de kreek Het Zwarte Gat, met zijn verschillende vogelsoorten, kunt u hier in alle rust naakt recreëren.

Het naturistisch( F.K.K.)strand ligt op ongeveer 1,5km van het terrein verwijderd, op een locatie met de meeste zonuren van Nederland. Het kampeerterrein beslaat een oppervlakte van ongeveer 1,5 hectare. Op het terrein heeft u keuze uit 25 kampeerplaatsen welke zijn gelegen rond een roei- en visvijver en allen zijn voorzien van elektra (6 amp.) Sommige plaatsen zijn ongeveer 25 meter van het elektrisch punt dus het is raadzaam om een lange kabel mee te nemen.

Op het terrein zelf is een jeu de boules baan aanwezig . Bij weinig wind is er de mogelijkheid om op terrein een kampvuur te maken.

Het sanitair is helemaal vernieuwd en bestaat uit 4 toiletten, een douchewand voor 5 personen, en 4 wastafels. Aan de buitenzijde is een afwasvoorziening aangelegd. Verder is er ook een douche en toilet speciaal voor minder validen en kunt u gebruik maken van een koelkast met vriesvak. In het onderdeel foto‘s ziet u afbeeldingen van het nieuwe toiletgebouw.

Sinds begin mei 2013 hebben we op het terrein beperkt gratis wifi beschikbaar.

HONDEN IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS NIET TOEGESTAAN